Serviciile noastre

Consultanță în securitate

Echipa SERA asigură servicii complete de consultanţă clienților săi pentru a înțelege amenințările și riscurile de securitate la care se expun, angajaţii și afacerea lor. Proiectăm soluții complexe pentru diminuarea și reducerea riscurilor de securitate, mixând într-un proces continuu serviciile de pază umană cu sisteme video, sisteme de alarmă de detecție perimetrală de ultimă generaţie și sisteme de control și limitare a accesului.

 

Servicii disponibile:
– Evaluare de risc la securitate fizica
– Audit de securitate
– Asistenta in alegerea partenerului de securitate
– Teste de integritate ale angajatilor

 

Servicii operationale de securitate

Fie că nu există un buget alocat unei poziţii full time pentru un director de securitate, fie că nu este necesară o astfel de poziţie, full time, SERA vă oferă posibilitatea achiziţionării unui pachet de servicii de management de securitate, adaptat necesităţilor companiei dumneavoastră. Pachetele sunt create special pentru fiecare partener, în funcţie de necesitaţile reale și pot fi modificate ulterior, în funcție de serviciile necesare, atunci când acestea sunt necesare.

 

Servicii disponibile:
– Management de securitate, la nevoie sau permanent;
– Teste de penetrare a obiectivelor;
– Training loss prevention pentru angajati din retail;

 

Solutii inteligente de Securitate si tehnologie integrata

Servicii disponibile:
– Suport in alegerea si implementarea unei solutii tip video analytics;
– Solutii de parcare automata operata automat;
– Design solutii electronice de securitate;
– Servicii de instalare si mentenanta periodica- in parteneriat.

Audit de securitate și analiză de risc

Stabilirea gradului de siguranţă se realizează prin efectuarea unei analize de risc la securitatea fizică, în baza căreia se vor defini cerinţele, măsurile și mecanismele de securitate necesare a fi implementate. Prin analiza de risc la securitatea fizică se determină în mod dinamic riscul și măsurile necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri considerate acceptabile de către legiuitor. Serviciile oferite sunt certificate de autoritatile Romane in domeniu